Wij zijn Sjan en Wim

In Salm wordt onze droom werkelijkheid

Onze droom

Wij zijn Sjan en Wim Klazen, beide van het bouwjaar 1954. Leuk dat u onze pagina bezoekt, bij deze een warm welkom!

35 jaar hadden wij samen een motorzaak in Berkel-Enschot. Gestart vanuit onze schuur achter het huis en uitgegroeid tot een grote zaak op een A-locatie. Dit hebben wij al die jaren met erg veel plezier gedaan.

Maar wij koesterde al jaren de droom om ooit een groepsaccommodatie te hebben in het buitenland. Na enkele jaren zoeken kwamen we uit in het dorpje Salm, dit ligt tussen Daun en Bitburg. Salm ligt midden in de Vulkaan Eifel, dicht bij Luxemburg en de Ardennen in België.

In de zomer van 2018 zijn wij begonnen met de nodige verbouwingen en verbeteringen. Onze eerste gasten hebben wij welkom kunnen heten in december!

Heeft u vragen vooraf of na het boeken neemt u graag contact met ons op. Kunnen wij u ontzorgen op het gebied van de inkoop van drankjes, ontbijt of diner? Kunnen wij 1 of beide friteuses alvast van vet voorzien? Of een andere speciale wens? Wij denken graag met u mee!

Kijk voor leuke reacties op google review en de reacties van vrienden, kennissen en vooral onze gasten op onze socials Facebook en Instagram!

Tot snel in ons gezellige vakantiehuis!

Wim en Sjan Klazen