Accommodatie

Woonkamer

Op de begane grond is een grote woon / zitkamer. Deze is ingericht met fijne luie stoelen waarin je heerlijk kunt relaxen. Aan de grote "stamtafel" kan een kaartje gelegd worden of speel je een spelletje.

Ook de eetkamer is zo ingericht dat je er met ruim 30 mensen kunt plaatsnemen.  Aan de achterzijde van de eetkamer is nog een kleine zitruimte, hier kan je een potje darten.

Ferienhaus Salm Woonkamer

Eetkamer

Op de begane grond nabij de woonkamer en de keuken is onze mooie lichte en vooral ruime eetkamer.

Wij zetten deze standaard in een lange tafel maar je kan deze flexibel neerzetten, het zijn allemaal 4-persoons tafels. In de huiskamer staat een radio CD speler.

Ferienhaus Salm Eetkamer

Ontspanning

Naast onze kegelbaan in de kelder hebben wij op de begane grond ook wat leuke ontspannings mogelijkheden! 

Je kan hier darten en er staat een tafelvoetbalspel.

Ferienhaus Salm Tafelvoetbal

Keuken

Dan hebben we natuurlijk nog de keuken waar u gebruik van mag maken. De keuken is volledig ingericht, de volledige lijst staat onder inventaris in dit menu.

Uiteraard is alles aanwezig wat je in een grote (horeca)keuken mag verwachten waaronder uiteraard al het mogelijke serviesgoed, bestek en glaswerk.

Ferienhaus Salm Keuken

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping hebben we 7 slaapkamers. De meeste bedden zijn 1 persoons maar omdat veel van onze slaapkamers voorzien zijn van boxprings kunnen deze wel aan elkaar geschoven worden. 

Op deze etage hebben we een 4 persoonskamer, deze heeft een zeer grote badkamer met  douche, ligbad, bidet, toilet en 2 wastafels.

Veel van onze slaapkamers zijn voorzien van nieuwe comfortabele boxprings. Verder heeft iedere slaapkamer een eigen badkamer met douche en toilet.

Ferienhaus Salm Slaapkamer vier personen

Tweede verdieping

Op de tweede verdieping hebben we 5 slaapkamers. 

Ook hier zijn het meest 1 persoons bedden, veelal boxprings welke aan elkaar geschoven kunnen worden.  Elke slaapkamer is ook hier weer voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet.

Op deze etage hebben we ook een 1 kamer met een stapelbed. 

Ferienhaus Salm Slaapkamer

Parkeren

Achter ons huis is voldoende parkeergelegenheid!

Ferienhaussalm Motoren

Kelder

In de kelder vind je onze kegelbaan. De kegelbaan wordt dermate gewaardeerd, dat deze nog door 2 kegelclubs wordt benut. Uiteraard niet als u bij ons verblijft!

Het kegelen is een leuk vermaak voor jong en oud, voor je er erg in hebt ben je zomaar 2 tot 3 uur aan het kegelen. Ook zijn er in de kelder nog 2 toiletgroepen, een voor de heren en de andere voor de dames.